BitGo, Galaxy Digital’e 100 Milyon Dolarlık Dava Açtı

0
296
Galaxy Digital
Galaxy Digital

BitGo, yatırım firmasının BitGo’yu satın alma planını sonlandırmasının ardından Galaxy Digital’e dava açtı. Dijital varlık sorumlusu BitGo, Galaxy şirketi planladığı satın alma işleminden çekildikten sonra 100 milyon dolardan fazla tazminat talep etme planını takiben kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’e dava açtı. BitGo davayı Pazartesi günü geç saatlerde açtı, şirket bu sabah tweet attı.

Firma daha önce Ağustos ayında, Galaxy Digital’in “BitGo’nun 31 Temmuz 2022’ye kadar teslim edememesi, 2021 için sözleşmemizin gerekliliklerine uygun mali tabloları denetleyememesi” gerekçesiyle anlaşmayı iptal etmesinden kısa bir süre sonra bunu yapacağını belirtmişti.

BitGo, davayı Delaware’deki Chancery Court’ta açtığını söyledi. Şirket, Perşembe günü iş gününün bitiminden kısa bir süre sonra görülebileceğini belirtti. Galaxy Digital, Mayıs 2021’de nakit ve hisse senedinden oluşan 1,2 milyar dolarlık bir anlaşmayla BitGo’yu satın almayı planladığını duyurdu. Bununla birlikte, anlaşma bir yıldan fazla bir süre sonra hala kapanmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz