Bitcoin’in Yükseleceğini Gösteren 7 İşaret

0
598

Bitcoin geçtiğimiz dönemde kısa sürede ciddi artış gösterdi ve 2020’de en etkileyici yeniyıl başlangıcını gerçekleştirdi. Bununla birlikte, bazı trader’lar boğa sezonunun henüz başlayıp başlamadığından emin değil. Ancak analist CryptoBull başladığına inanmayanları yedi farklı gösterge ile ikna etmeye çalıştı.

CryptoBull, Bitcoin (BTC) pazarının yükseliş trendini gösteren teknik göstergeleri vurguladı. Örneğin 50 günlük ortalamanın 200 günlük ortalamayı yukarı kesmesi yani Golden Cross listenin başında. Ayrıca analist haftalık hareketli ortalamalarda 50/100MA kesişimininde yapılmış olması Bitcoin’in uzun vadeli rallisine başladığını açıkça gösterdiğini düşünüyor.

Ticaret göstergeleri, Bitcoin Blockchain’in madencilik özellikleri tarafından destekleniyor. CryptoBull, burada iki göstergenin çok önemli olduğunu düşünüyor. İlk olarak, Bitcoin hash oranının yükselen seviyesi fiyat dinamikleri için olumlu bir işaret olarak düşünülmelidir. İkincisi ise Mayıs 2020’de gerçekleşecek olan madencilik ödülü yarılanması lider kripto paranın fiyatını yeni zirveye fırlatabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz