Bitcoin’in Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi İçin Geri Sayımda

0
119
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden Samson Mow, yakın zamanda Bitcoin için potansiyel bir dönüm noktasına işaret etti. Yaklaşık yedi saat önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımında Mow, BTC’nin yakında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doları geçebileceğini öne sürdü.

Son dört günde Bitcoin fiyatında %21’in üzerinde kümülatif bir artışla kayda değer bir yükseliş görüldü. Bu artışın özellikle önemli bir kısmı son 24 saatte meydana geldi ve Bitcoin 64.000 dolar değerine ulaştı. Sonuç olarak, Bitcoin şu anda tüm zamanların zirvesinin %10’u yakınında.

Mow’un yorumları sektör gözlemcileri arasında ilgi ve spekülasyonlara yol açtı. Dokuz saat içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşılabileceği yönündeki önerisi, duruma bir aciliyet duygusu katıyor.

Ek olarak Mow’un, Bitcoin’in halving etkinliğinden önce bir önceki en yüksek seviyesini kırma potansiyeline ilişkin sözleri, piyasa döngülerine ilişkin hakim kavramlara meydan okuyor. Geleneksel beklentilerden bu sapma, kripto para birimlerinin öngörülemez doğasının altını çiziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz