Bitcoin’in (BTC) 37.000 Dolara Sıçradı

0
251
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Çarşamba günkü işlem seansında bir haftanın en yüksek seviyesine yaklaşarak 37.987 dolara ulaştı. Bu yıl şu ana kadar neredeyse %125 arttı.

Bitcoin (BTC) ve çok sayıda altcoin, en son bir hafta önce görülen seviyelere yükseldi ve hafta başında gerçekleşen 300 milyon dolarlık tasfiye olayından kaynaklanan kayıpların neredeyse tamamını tersine çevirdi.

Bitcoin, borsada işlem gören fonlardan önde gelen kripto para birimine yönelik yeni talep umutlarının körüklediği uzun süreli yükselişin bir parçası olarak en son Mayıs 2022’de görülen bir seviye olan 38.000 dolara yaklaştı.

Bu yazının yazıldığı sırada piyasada, Bitcoin ve diğer altcoinlerin önceki gün kazançlarını tersine çevirmesiyle bir miktar kar alımları yaşanıyor.

BTC, bu yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %2,33 artışla 36.942 dolara yükseldi.Zincir içi analiz sağlayıcısı CryptoQuant’ın yakın zamanda yaptığı bir analiz, Bitcoin fiyatında ne olduğuna dair bazı bilgiler veriyor. Hızlı bir raporda CryptoQuant, son birkaç hafta içinde BTC fiyatları hızla yükselirken Bitcoin sahipleri arasında bazı ilginç modeller gözlemledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz