Bitcoin Yıl Sonuna Kadar 45 Bin Dolara Ulaşabilir

0
182
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

DeFi Research’ten Markus Thielen, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 40.000 ila 45.000 dolara kadar yükseleceğini söyledi. Thielen, opsiyon piyasası akışlarının ve Fed beklentilerinin kripto para birimini yıl sonuna kadar daha yüksek seviyelere taşıyacağını açıkladı.

Kripto hizmetleri sağlayıcısı Matrixport’un araştırma başkanı ve analitik portalı DeFi Research’ün kurucusu Markus Thielen’e göre, Bitcoin’in (BTC) yükseliş momentumu muhtemelen yıl sonuna kadar bozulmadan kalacak ve fiyatları 40.000 dolara çıkaracak.
Thielen açıklamasında, “Bitcoin yıl sonuna kadar 40.000 dolara, hatta 45.000 dolara ulaşacak” dedi ve opsiyon piyasasının konumunu ve Fed’in beklentilerini fiyat artışlarının devam etmesi için katalizör olarak gösterdi. Kripto para birimi bu yıl iki kattan fazla arttı ve fiyatlar yalnızca son dört haftada neredeyse %40 arttı.

Son zamanlardaki yükseliş hareketi, alım opsiyonları veya türev ürünlere olan talebi artırdı ve alıcıya, dayanak varlığı daha sonra önceden belirlenmiş bir fiyattan alma hakkı verdi.
Thielen’e göre, sözde yükseliş bahislerine olan talebin artması, her zaman müşterilerin işlemlerinin karşı tarafında yer alan piyasa yapıcılar başta olmak üzere bazı piyasa katılımcılarını kripto para biriminde devam eden yükselişe maruz bıraktı.

Bu varlıklar muhtemelen BTC satın alacak ve fiyatlar yükseldikçe kendilerini koruyacaklar, bu da kripto para birimi etrafındaki yükseliş baskılarını artıracak. Thielen, 40.000 dolara yaklaştıkça daha fazla insanın kendilerini korumak için Bitcoin satın alması gerekeceğini belirtti. “Fiyatların bu 40.000 dolar seviyesine çekilmesine geniş bir ilgi olacak. Bu seviyeye ulaşma ihtimalimiz yüksek” diye ekledi Thielen. Şimdilerde Bitcoin 37.445 dolardan el değiştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz