Bitcoin Yarılanması Öncesi Son Blokta Özel Mesaj

0
323

Bitcoin madenci ödül yarılanması sonunda gerçekleşti ve madencilere verilen ödül 12.5 BTC’den 6.25 BTC’ye düştü. Ancak işlem öncesi son blok esnasında özel bir mesaj yayınlandı. F2pool isimli madenci çıkardığı son blokta içine bir mesaj eklemeyi ihmal etmedi.

Son blokta paylaştığı haberde şimdilerde piyasaya 2.3 trilyon dolar enjekte etme planı yapan Fed’in 2008’deki rekoru aştığı belirtildi. 2008 yılına ait bir New York Times başlığını ekleyen F2pool, bu sayede 2008 yılı krizi ile mevcut finansal krizi karşılaştırdı. Hatırlayacağınız üzere 2008 yılında Satoshi Nakamoto ilk kripto parayı oluşturmadan önce büyük bir finansal kriz yaşanmıştı. O tarihte Fed, yaşanan krizi çözmek için yaklaşık 500 milyar dolar değerinde acil kredi programı başlatmıştı.

Şimdilerde ise koronavirüs salgını nedeniyle FED çareyi yine para basmakta buldu. Madenci F2pool FED’in bu haberini son blokta yayınlayarak hem mevcut Amerika ekonomisini eleştirdi hem de  Bitcoin’in geliştiricisi Satoshi Nakamoto’ya da saygı duruşunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz