Bitcoin Volatilitesi Düşüşte

0
100
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin fiyatı Haziran’daki düşüşe kadar geçen 15 gün boyunca o kadar az hareket etti ki, Bitcoin tarihindeki 15 günlük dönemlerin tamamında görülen tarihi düşük seviyelere yaklaştı.

Swan Bitcoin’in baş yatırım yetkilisi Rapha Zagury’ye göre 24 Mayıs ile 7 Haziran arasındaki dönem volatilite açısından “oluşların en alttaki %6’sında” yer aldı.

“Yatay mavi çizgi, %23’lük son 15 günlük değişken volatilite sayısını gösteriyor. Zagury, 7 Haziran’da X’te yaptığı bir gönderide, Bitcoin’in “bir aralıkta sıkışıp kaldığı” uzun süreye işaret ederek, “Kesinlikle alt seviyeye yakın görünüyor” dedi.

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin’in fiyatı, 66.936 ila 71.656 dolar arasında dalgalanarak %7 aralığında işlem gördüğü 15 günlük dönemin ardından %3,33 oranında keskin bir düşüşle 69.264 dolara geriledi.

Düşüş, beklenenden daha güçlü istihdam artışı yayınlayan ABD İstihdam Durumu Özeti Raporu’nun ardından geldi; bu, enflasyon oranlarının 11 Haziran’da ABD Merkez Bankası tarafından düşürülmeyebileceğinin bir göstergesiydi. Bu, analistler tarafından son zamanlarda Bitcoin fiyat tahminleri için yakından izlenen bir ölçümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz