Bitcoin Varlıkları Ekim 2020 Seviyelerinde

0
306
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin’in (BTC) hash oranı ve arz varlıkları artarken, kripto para birimi neredeyse %4 düşüyor. Glassnode ve Blockchain.com tarafından sağlanan zincir içi verilere göre, göstergeler yaklaşan dolaşımdaki arz artışına işaret ediyor. Ancak, muhtemelen artan arza ek olarak, çoğu Bitcoin sahibi tutucu hale geliyor ve coin’leri kişisel cüzdanlarında tutuyor. Aynı zamanda, Bitcoin sahipleri paralarını cüzdanlarında tutarken, Bitcoin borsa girişi de artıyor.

Genellikle, kişisel cüzdanlarda artan miktarlarda Bitcoin, yaklaşan birikim dönemlerine işaret eder ve traderlar fon satmaya istekli olmadıkları ve bunun yerine onları elinde tuttukları için genellikle piyasa için iyi bir şey olarak kabul edilir. Önceki toplam arz tutulan ATH’ye, Bitcoin’in 10.000 dolar civarında değiştiği Ekim ayında ulaşılmıştı.

Çin’in Bitcoin madenciliği yasağının ardından çeşitli şirketler kripto para madenciliği piyasasına girdi ve bu da hashrate artışına neden oldu. Bitcoin 24 Ağustos’ta neredeyse %4 düşüşle 48.100 dolardan işlem görüyor ve bu da piyasada neredeyse 500 milyon dolarlık tasfiyeye yol açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz