Bitcoin Ücretleri Halving Sonrası Düştü

0
83
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin için ödenen ortalama ücretler, dördüncü Bitcoin yarılanmasının gerçekleştiği 20 Nisan’da rekor ortalama 128 dolara ulaştıktan sadece bir gün sonra keskin bir düşüş yaşadı.

Mempool.space’e göre 21 Nisan itibarıyla Bitcoin (BTC) ücretleri orta öncelikli işlemler için ortalama 8-10 dolara düştü.

Sadece bir gün önce Bitcoin, Crypto Fees’e göre Ethereum’u 24 kattan fazla geride bırakarak toplam ücretlerde 78,3 milyon dolara ulaşmıştı.

Gün, Bitcoin madencisi ViaBTC’ye 840.000 blok yüksekliğindeki Bitcoin halving bloğunda ödenen şaşırtıcı 37,7 Bitcoin’i (2,4 milyon dolar) içeriyordu; bu da onu ağın 15 yıllık tarihinde en çok aranan dijital gayrimenkul parçası haline getirdi.

840.000. bloktaki talebin büyük kısmı, halving bloğunda başlatılan yeni bir token standardı olan Runes protokolü aracılığıyla nadir satoshileri yazmak ve kazımak için yarışan memecoin ve NFT meraklılarından geldi. Bu bloğa 3050 işlem dahil edildi, bu da ortalama kullanıcının 800 doların biraz altında ödediği anlamına geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz