Bitcoin SV’den Beklenmedik Yükseliş!

0
522

Oldukça çekişmeli iki Bitcoin (BTC) forku olan Bitcoin Cash  (BCH) ve Bitcoin SV (BSV) artmaya devam ediyor. Bitcoin Cash % 8’den fazla artarken, Bitcoin SV % 32’lik büyük bir artış gösterdi. Böylelikle bu iki kripto para en iyi kazanan kripto para birimleri arasında kolayca girebildi. Ayrıca, BSV, ilk 100’deki diğer tüm kripto para birimlerinden daha iyi performans göstererek, gün içi 153.59 dolara ulaştı.

BSV son derece değişken fiyat hareketlerine yabancı değil. 21 Mayıs 2019’da ABD telif hakları ofisi tarafında Wright’ın Satoshi Nakamoto olduğu yönündeki bir açıklama sebebiyle % 90’lık bir kazanç kaydetmişti. Ayrıca 30 Mayıs’ta, BSV, Binance CEO’su Changpeng Zhao hakkında Wright’ın Bitcoin’in gerçek yaratıcısı olduğunu kabul ettiği yönünde çıkan sahte haberler nedeniyle benzer kazançlar kaydetti. İronik olarak, en son pump nedeniyle, Bitcoin SV, piyasa değeri ile Binance Coin’i (BNB) aşmayı başardı.

Hala SV’nin yükseliş nedeni tam olarak bilinmese de Craig Wright’ın devam eden davası ile ilgili içeriden alınmış bir haberin ihtimal dahilinde olduğu söyleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz