Bitcoin Son İki Haftanın En Düşük Seviyesine Geriledi

0
261
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), Bitstamp borsasında gün içi en düşük 32.418 dolara geriledi. Son iki haftanın en düşük seviyesine gerileyen Bitcoin şimdilerde 33 bin dolardan işlem görmeye devam ediyor.

En son düşüş, ABD’li müfettişlerin Colonial Pipeline bilgisayar korsanlarına ödenen 2.3 milyon dolarlık Bitcoin’i ele geçirmesinden sonra geldi ve bu da kripto para biriminin teknolojisini sorgulattı. Michigan Üniversitesi’nde ekonomi ve kamu politikası profesörü olan Justin Wolfers, haberlerin Bitcoin’in kullanım durumlarının sayısını daha da azalttığını yazdı. Ancak Galaxy Digital’de firma geneli araştırma başkanı Alex Thorn, haksız elde edilen fonların bir cezai el koyma emrine uymaya istekli bir ticaret masasına veya bir kripto para borsasına aktığını iddia etti ve bunun Bitcoin’in bir güvenlik açığına sahip olduğuna dair bir kanıt olmadığı anlamına geldiğini belirtti.

Altın destekçisi Peter Schiff, Twitter hesabından Bitcoin için kötü bir senaryo paylaştı. Schiff, Bitcoin’in yeni bir zirve yapamaması durumunda çöküşünün devam edeceğine ve nihayetinde 10.000 doların altına düşeceğine inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz