Bitcoin “Son Derece Nadir” Grafik Modelini Tamamladı

0
663
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kıdemli trader Peter Brandt, Bitcoin’in “son derece nadir” bir grafik modelini tamamladıktan sonra 25 bin doları hedefleyebileceğini iddia ediyor. Kıdemli bir emtia traderı olan Peter Brandt, geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC) ile ilgili son analizi hakkında tweet attı. BTC fiyatının dibinin, son derece nadir bir olay olduğunu düşündüğü “çift duvarlı bir dayanak noktası modeli” oluşturduğuna inanıyor. Ayrıca, kripto para birimi için 2X hedefinin 25.000 doların ortası olduğunu belirtti.

Brandt’ın Bitcoin piyasasına ilişkin son analizi, traderlar ve yatırımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Finans piyasasındaki kapsamlı deneyimi ve Bitcoin ile ilgili önceki çalışmaları göz önüne alındığında, analizinin sektördeki kişiler tarafından yakından takip edilmesi muhtemeldir.

Kripto para piyasası 2023’e güçlü bir başlangıç yaptı ve Bitcoin %40’lık bir artışla başı çekti. Geri tepme, artan risk iştahındaki daha büyük bir eğilimin parçası, ancak ekonomiyle ilgili endişeler ve küresel piyasanın bazı bölümlerinden gelen uyarılar nedeniyle bunun uzun ömürlülüğünden şüphe duyanlar var. Bu belirsizliklere rağmen, bir stratejistin Bitcoin için 25.000 doları hedeflemesi ve Aralık 2020’den bu yana en iyi ayını yaşama yolunda ilerlemesiyle momentum devam ediyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz