“Bitcoin Şimdi Satın Almaya Değer”

0
712

12 Mart tarihinde yaşanan Bitcoin (BTC) düşüşünün ardından lider kripto para bir miktar da olsa yukarı sıçrama yaptı ve şu an itibariyle 6.250 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bununla birlikte ünlü analist Bitcoin’in şu an neden satın almaya değer olduğunu açıkladı. Koronavirüs pandemisinin patlak vermesine ve son Bitcoin çöküşüne rağmen Bitcoin 2020’nin başından beri hala S&P 500’den daha iyi performans gösteriyor.

Ayrıca son videosunda trader MMCrypto Bitcoin’in 3000 dolara düşmesini beklemeye gerek olmadığını belirterek Bitcoin satın almak için iyi bir zaman olduğunu söyledi. MMCrypto, 2017 senesinde Bitcoin’in 20.000 dolara yükselmesini hatırlatarak hash oranının önemli ölçüde arttığını ve madencilerin ve geliştiricilerin sayısının yükseldiğini belirtti. Ayrıca, analist geleneksel finansal sistemin daha kusurlu hale geldiğini söyledi.

Birkaç saat önce Bitcoin 6.700 dolardan 6.050 dolara kadar düştü. Ancak şimdilerde lider kripto para olan Bitcoin 6.250 dolardan işlem görüyor. Trader ‘Bitcoin Macro’ BTC’nin yakında 6.000 doların altına inmesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz