Bitcoin Madencilik Zorluğu Düşüyor

0
231
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin madenciliği her zaman ilk kripto para birimine olan talebin güçlü bir göstergesi olmuştur ve bazen piyasa koşullarını belirleme yollarından biri olarak kullanılmıştır. WuBlockchain’den alınan verilere göre, Bitcoin’in hash oranı bugün %1’in üzerinde kayıp verdi ve bu orta düzeyde bir kayıp olarak kabul ediliyor.

Bir kripto para birimine olan talebi yansıtmanın yanı sıra, hash oranı,yatırımcılara, birikim veya dağıtım halindeyse piyasanın koşulları hakkında bir ipucu verebilir. 2021’deki yaz boğa koşusu sırasında, piyasa, madenciliği de etkileyen dijital varlık endüstrisine Çin tarafından uygulanan baskının ardından hash oranında tarihteki en büyük düşüşü gördü. Boğa yükselişi büyük olasılıkla daha sonra piyasada satış baskısının olmamasına neden olan BTC ihracının hızlı düşüşünden kaynaklandı. Daha sonra, hash oranı çöküş öncesi seviyelere geri geldikten sonra pazar %50’lik devasa bir düzeltme anları gördü.

Şimdilerde madencilik zorluğu ve hashrate grafiklerine göre, her iki metrikte de sürekli bir artış görüyoruz, bu da hoş olmayan piyasa koşullarına rağmen Bitcoin talebinin yüksek kaldığını gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz