Bitcoin İçin Hedef Artık 50 Bin Dolar

0
143
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Lider kripto para birimi Bitcoin, 2022 yılının Nisan ayının sonundan bu yana ilk kez 40.000 dolar sınırını aştı. Bitcoin’in hafta sonunu yüksek bir notla kapatması olarak görülen bu dönüm noktası başarısı, birçok kişinin kripto para biriminin bir sonraki mantıksal fiyat hedefinin 50.000 dolar olacağı yönünde spekülasyonlara yol açtı. Bununla birlikte, kripto topluluğunun dikkati büyük ölçüde ETF onay tarihlerine odaklanmış durumda ve bu da potansiyel olarak Bitcoin’in 50.000 dolara yükselmesine yol açabilir.

Piyasa, Bitcoin’in daha önce önemli bir bariyer görevi gören bir direnç seviyesi olan 41.000 dolardaki belirleyici kırılmasının da gösterdiği gibi, olumlu hissiyatı doymak bilmez bir şekilde özümsüyor. Grafiğe bakıldığında fiyat hareketinin sadece bu seviyeyi aşmakla kalmayıp aynı zamanda burayı potansiyel yeni bir destek bölgesi olarak da belirlediği görülüyor.

Ancak bu piyasa rallisinde göze çarpan bir eksiklik var: Bitcoin ETF onayı. Bitcoin ETF’nin onaylanmasının, geleneksel yatırımcıların Bitcoin’e maruz kalmaları için daha güvenli ve daha düzenli bir araç sağlayarak yeni bir kurumsal yatırım çağını başlatması bekleniyor.

ETF’ler için onay beklenmesine rağmen sektör yalnızca buna bağlı değil. İçsel göstergeler, kripto piyasasının dış katalizörlerden bağımsız olarak yükseliş aşamasına girdiğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz