Bitcoin Halving, BTC Fiyatını 280.000 Dolara Yükseltebilir

0
157
Bitcoin
Bitcoin

Kripto analisti ve Capriole Funds’ın kurucusu Charles Edwards, yükseliş eğilimi gösteren bir halving modelinin gerçekleşmesi durumunda Bitcoin’in (BTC) %500 fiyat getirisi olasılığını öngörüyor.

Edwards’a göre Bitcoin’in yarılanma sonrası getirileri 2020 yılıyla tutarlı kalırsa kripto para birimi 2025’te 280.000 dolara ulaşabilir.

Bu döngünün getirilerinin daha düşük olduğunu iddia etmek mümkün olsa da Edwards, 2020 döngüsünün performansının vasat ve aykırı olduğuna inanıyor.

Capriole Funds’ın kurucusu, 2020 yılının tarihteki en kötü Bitcoin boğa piyasası olduğunu açıkladı. Bitcoin’in düşük performansını, madencilik ağının Çin tarafından %50 oranında yok edilmesiyle ve tarihteki en agresif Fed sıkılaştırma döngüsüyle ilişkilendiriyor. Edwards, bunların Bitcoin üzerindeki iki büyük, durgun güç olduğunu ve büyüklüklerinin önümüzdeki iki yıl içinde tekrar görülmesinin pek olası olmadığını belirtti.

Edwards, 2024’ün 2021’in tam tersi olacağını belirtti. Fed, Fed Başkanı Jerome Powell’ın bu yıl üç faiz indirimi öngörmesiyle birlikte genişlemeye başladı. Kararı, daha zayıf bir dolar, daha güçlü bir Bitcoin anlamına gelebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz