Bitcoin Hakimiyeti Yüzde 90’ın Üzerine Çıkabilir

0
323

Bilindiği üzere Bitcoin dominansı tüm kripto paralar içersinde Bitcoin’in pazar payını yansıtmaktadır. Bu oran Bitcoin’e olan talebi yansıtmaz ancak altcoin rallisinin başlangıcı ve bitişinin bir işareti olarak kabul edilebilir. Trader ve analist The Moon, Twitter’da Bitcoin hakimiyeti artışına ilişkin lider kripto paranın oldukça yükselebileceğini belirtti. Analiste göre, finansal krizde Bitcoin hakimiyeti % 90’a ulaştığında Bitcoin fiyatı da yükselecek.

Bitcoin hakimiyeti en son bu seviyeyi 2016 Ocak ayında gördü. O zaman Bitcoin 400 dolar civarında işlem görürken, Ethereum (ETH) fiyatı 2 doların altındaydı. Bununla birlikte Bitcoin hakimiyeti Haziran 2019’dan bu yana % 60-70 bölgesi arasında kaldı. % 90’a yükselen artış ise en büyük kripto para birimi için muazzam bir atılım anlamına gelecektir.

Ayrıca Bitcoin hakimiyet oranının % 90’ın üzerine çıkacağını Messari kripto para birimleri araştırma ekibinden Qiao Wang da söyledi. Wang devam eden ekonomik sorunun Bitcoin’in hakimiyetini arttıracağını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz