Bitcoin Fiyatları Yükselişe Geçti; Peki Şimdi Ne Olacak?

0
1007

Bilindiği üzere Bitcoin (BTC) tüm dünya piyasalarının çöküşe geçmesiyle beraber sert bir düşüş yaşamış ve 3.700 dolar seviyelerine kadar geri çekilmişti. Daha sonra gelen alımlarla beraber 5 bin doların üzerine çıkmayı başaran Bitcoin’de fiyatlar bu aralıkta sıkışmış ve aşağıdaki grafikte de gösterdiğimiz üzere gittikçe daralan bir bant içersinde hareketine devam etmişti.

Bitcoin bugün yaptığı hareketle beraber yukarı yönlü bir atağa başlamış gözüküyor. Bu atakla beraber 4 saatlik grafikte daralan üçgen formasyonunu da yukarı yönlü kırmak üzere. Eğer fiyatlarda tekrar bu bandın içersine giriş olmaz ve 5.800 seviyesi kırılırsa ilk etapta Bitcoin fiyatlarının 6.000 $ dolar seviyesinin üzerine atması beklenebilir. Bu seviyenin de kırılması durumunda hareketli ortalamalarından iyice uzaklaşan Bitcoin fiyatları ilk hareketli ortalaması olan 20 MA’ya doğru bir hareket başlatacaktır. 20 MA seviyesi de şu an itibariyle 7.200 dolar seviyelerinden geçmekte.

Fiyatlarla alakalı daha detaylı analizler bu akşam Kripto Teknik kanalının Youtube hesabından saat 20:30’da gerçekleştireceği canlı yayında yapılacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz