Bitcoin Fiyatının Bu Önemli Sebepten Dolayı 47.000-50.000 Doları Test Etmesi Muhtemel

0
210
Bitcoin
Bitcoin

Ünlü kripto para analisti Michael van de Poppe, X/Twitter sosyal medya platformunda yakın zamanda yaptığı Bitcoin fiyat tahminini paylaştı. Poppe, lider kripto para biriminin yakında yeni zirveleri test etmesini beklemesinin temel nedenini açıkladı.

Poppe, tahmin ettiği gibi Bitcoin’in gerçekten de daha düşük seviyeleri test ettiğini ve bu düşük seviyelerin altındaki likiditeyi seçmediğini tweetledi. Yine de analist, düzeltmenin şimdiye kadar bittiğini ve önde gelen kripto para biriminin şu anda 47.000-50.000 doları test etmeye hazır olduğunu düşünüyor.

Beklenen fiyat artışının ana nedeninin Michael van de Poppe, Bitcoin spot ETF’lerinin çok beklenen onayı olduğuna inanıyor. Bloomberg’in önde gelen analistleri de dahil olmak üzere pek çok uzman, SEC düzenleyicisinin Ocak ayı başında Bitcoin ETF’lerini onaylamasını bekliyor.

Analist, 18 Aralık’ta Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmeden önce “düşük seviyeleri süpürmesini” beklemenin makul olacağını tweetledi.

Poppe, BTC’nin büyük düşüşlerinin ana nedeninin “yıl sonunda kâr elde edilmesi” olduğuna inanıyor. Uzman ayrıca bu hafta veya önümüzdeki hafta başında Bitcoin’in tersine döneceğine ve grafiklerde yeniden tırmanmaya başlayacağına inandığını da sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz