Bitcoin Fiyatı Nisan 2022’den Bu Yana En Yüksek Seviyeye Ulaştı

0
168
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Lider kripto para birimi Bitcoin’in 21 ayın en yüksek seviyesi olan 45 bin doların üzerine yükselmesi, 2024’e yükselişli bir başlangıcın altını çiziyor. Bitcoin’in (BTC) fiyatı 21 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Ek olarak, son 24 saat içinde Bitcoin short pozisyonlarında 115 milyon doların üzerinde büyük bir tasfiye gerçekleşti.

Tanınmış piyasa analisti Tom Lee, Bitcoin’deki Ocak ayındaki artışın daha geniş anlamda risk varlıkları için umut verici bir alamet olduğunu belirtti. Lee’nin bakış açısı, Bitcoin’in güçlü performansının daha geniş bir pazar yükselişinin göstergesi olabileceğini öne sürüyor.

Matrixport, son açıklamasında, Bitcoin’in fiyatını daha da yükselterek potansiyel olarak 50.000 $ seviyesine ulaşması beklenen Bitcoin Spot Borsa Yatırım Fonu’nun (ETF) yakında onaylanması hakkında yorum yaptı.

Bu onayın potansiyel olarak çoğu trader’ın beklediğinden daha erken alınacağı beklentisi, piyasada yükseliş eğilimi yaratıyor. Bu gelişme, kurumsal portföylerde Bitcoin için meşrulaştırıcı bir faktör olarak görülüyor ve önemli bir yatırım akışını tetikleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz