Bitcoin ETF’leri Bir Günde 213 Milyon Dolarlık Devasa Giriş Gördü

0
82
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

SoSoValue’ya göre, Bitcoin spot ETF’leri dün toplam 213 milyon dolarlık net giriş kaydetti ve bu, art arda üçüncü net giriş günü oldu.

Buna karşılık, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) tek bir günde 79,3 milyon dolarlık önemli bir net çıkış yaşadı ve bu, şu anda 15,31 milyar dolar olan GBTC’nin tarihsel net çıkışına katkıda bulundu.

Bitcoin spot ETF’leri arasında BlackRock’un ETF’si IBIT, yaklaşık 144 milyon dolarlık en yüksek tek günlük net girişi gözlemledi ve IBIT’in 14,4 milyar dolarlık toplam tarihsel net akışına katkıda bulundu. BlackRock, Bitcoin ETF broşürünü 5 Nisan’da güncelledi ve ABN AMRO Clearing, Citadel Securities, Citigroup Global Markets, Goldman Sachs ve UBS Securities gibi büyük Wall Street firmalarını yeni yetkili katılımcılar olarak ekledi.

Bu firmalar JPMorgan Securities, Jane Street Capital, Macquarie Capital ve Virtu Americas gibi diğer firmalara katılıyor. Yetkili katılımcılar, ETF operasyonel mekanizmasında, ETF hisselerinin oluşturulmasını ve geri alınmasını kolaylaştıran kritik bir rol oynamaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz