Bitcoin Bu Seviyenin Üzerinde Kalırsa Rekora Koşar

0
91
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto para dünyasında tüm gözler, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) adım adım yaklaşan Bitcoin’in (BTC) üzerinde. Tanınmış bir kripto analisti olan Michaël van de Poppe, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in gidişatı hakkında bir tweet attı ve  önde gelen kripto para biriminin 69 bin dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başarması halinde tüm zamanların en yüksek seviyesini test etme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz ay, Mart ayında Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.803,25 dolara yükseldi. Ancak analistler bu zirvenin döngünün zirvesinin göstergesi olmadığını belirtmekte gecikmedi. Bu duyguyu körükleyen en önemli faktörlerden biri, yalnızca 10 gün içinde gerçekleşeceği tahmin edilen Bitcoin yarılanmasıdır. Tarihsel olarak, Bitcoin halving’leri sıklıkla önemli fiyat artışlarından önce geldi ve bu da birçok uzmanın, halving sonrasında BTC’yi yeni ATH’lere itebilecek büyük bir artış öngörmesine yol açtı.

Ortak görüş, BTC’nin mevcut yükseliş momentumunu sürdürebilmesi ve kritik 69 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunabilmesi durumunda kripto para biriminin büyük bir fiyat yükselişinin eşiğinde olabileceğini öne sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz