Bitcoin Bu Fiyat Noktasını Devraldığında Bitcoin Boğa Piyasası Başlayacak

0
272
Bitcoin
Bitcoin

En iyi kripto analisti, Bitcoin’in belirli BTC fiyatındaki yükseliş potansiyelini vurguladı.

Kripto piyasasında dalgalanmaların yaşandığı bir haftada, Bitcoin yatırımcıları hevesle grafiklere bakıyor ve potansiyel bir boğa piyasasının yeniden dirilişinin işaretlerini arıyor. BTC’nin değerinin %4,2’den fazlasını kaybettiği son düşüşün ortasında, uzman kripto piyasası analisti Ali Martinez, kripto topluluğuna bir umut ışığı yaktı.

Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden Martinez, yükseliş rallisinin başlangıcına işaret edebilecek önemli bir göstergeye işaret etti. Analiste göre Bitcoin Warm Supply Realized Price göstergesi, boğa piyasasını yeniden canlandırabilir. Piyasa katılımcıları tarafından ödenen dijital varlıkların arzına göre ağırlıklandırılan ortalama fiyatı hesaplayan bu göstergenin çok önemli bir eşiği var: 28.233 dolar.

Bitcoin’in sürdürülebilir bir boğa koşusunu güvence altına alması için bu kritik fiyat seviyesinin üzerinde kapanması gerekiyor. Martinez’in analizi, bu eşiğin aşılması ve sürdürülmesi halinde önemli bir yukarı yönlü gidişatın yolunu açabileceğini öne sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz