Bitcoin Biriktirme Trend Skoru 3 Yılın En Yüksek Seviyesine Ulaştı

0
121
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto para birimi alanında önemli bir gelişme olarak, Bitcoin (BTC) yaklaşık üç yıl içindeki en önemli birikim serilerinden birini yaşıyor ve Birikim Trend Skorunda üç yılın kayda değer en yüksek seviyesine ulaşıyor. Değerli kripto analisti Ali Martinez yakın zamanda X’te bu eğilime dikkat çekerek, daha büyük kuruluşların kripto para piyasasına artan güveninin altını çizdi.

Martinez’e göre, Birikim Eğilim Skoru son dört aydır 1’e yakın seyrediyor; bu da daha büyük kuruluşların aktif birikimine işaret ediyor ve genel pazardaki güçlü güven seviyesini yansıtıyor. Yaklaşık 67 yeni kuruluş şu anda 1.000 BTC veya daha fazlasına sahip olmakla övünüyor ve bu da yalnızca iki hafta içinde varlıklarda %4,50’lik önemli bir artışa işaret ediyor. Kurumsal oyuncuların birikimlerindeki bu artış, Bitcoin’in kalıcı potansiyeline dair artan iyimserliğin altını çiziyor. Bitcoin’e yönelik kurumsal ilgi arttıkça gözlemciler bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Mevcut en son verilere göre, Bitcoin şu anda 42.119 $ seviyesinde fiyatlanıyor ve bu son 24 saatte %1,72’lik marjinal bir düşüşü yansıtıyor. Bununla birlikte, kripto para birimi son yedi gün içinde %5,17 oranında değer artışıyla olumlu bir eğilim gösterdi. BTC’nin 24 saatlik işlem hacmi de %13,65 oranında kayda değer bir artış göstererek 25,74 milyar dolara ulaştı ve bu da piyasa aktivitesinin arttığına işaret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz