Bitcoin Bir Sonraki Parabolik Koşuya Hazırlanıyor

0
110
Bitcoin
Bitcoin

Son zamanlarda yapılan bir dizi piyasa analizinde, kripto para birimi uzmanları, Bitcoin’in gelişen zincir içi metriklerine ve başka bir büyük boğa koşusuna potansiyel hazırlığına dikkat çekti. Zincir içi analist Axel ve CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju da dahil olmak üzere kripto analiz dünyasındaki önemli isimler, Bitcoin’in bir sonraki büyük fiyat artışının eşiğinde olabileceğini düşünüyor.

Bitcoin’in zincir üstü verilerine ilişkin anlayışlı yorumlarıyla tanınan Axel, Bitcoin işlemlerine dayalı olarak kısa vadeli ve uzun vadeli karlılığı değerlendiren karmaşık bir ölçüm olan UTXO Kâr/Zarar (K/Z) Arz Oranı Momentumunun önemini vurguladı. Axel’e göre bu ölçüm, haftalık ortalama kar/zarar oranının yıllık ortalamaya bölünmesiyle hesaplanıyor.

Geçtiğimiz on yılda bu momentumda iki önemli artış yaşandığını ve şu anda üçüncüsünün ortaya çıktığını gözlemlediğini belirtti. Axel, bu ani yükselişlerin piyasanın büyüme dönemleriyle yakından ilişkili olduğunu ve yatırımcılar için önemli karlar sağlayabilecek potansiyel boğa ortası ralli aşamalarına işaret ettiğini açıkladı.

Axel’in analizine yanıt olarak CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju kendi bakış açısını sunarak yükseliş görünümünü güçlendirdi. BTC’nin zincir üzerindeki momentumunun, bir sonraki Bitcoin parabolik boğa koşusunu başlatmak için yeterli taze sermaye girişinin olduğunu gösterdiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz