“Bitcoin Bir Daha Asla Yeni Bir Zirveye Ulaşamayacak” İddiası

1
691

Bitcoin eleştirmeni ve Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff %18 fiyat artışına rağmen Bitcoin’in düşeceğini belirtti ve altının boğa piyasasında olduğunu dile getirdi. Pazartesi günü, Fed’in açıklamasının ardından Bitcoin fiyatı 6.000 dolar seviyenin üzerine çıktı, şimdilerde ise analistler Bitcoin’in yükselmeye devam edip etmeyeceğini tartışıyorlar.

Önde gelen Bitcoin karşıtlarından Schiff her zaman olduğu gibi Bitcoin’i kötüledi ve düşük performans gösterdiğini söyledi ancak destekçisi olduğu altının boğa piyasasında olduğunu dile getirdi. Twitter hesabından tahminlerini açıklayan Schiff bir gecede neredeyse 1.000 dolar yükselen Bitcoin’in başarısını görmezden geldi. Bunun yerine altının yükseleceğini ve bugüne kadar % 7 artış gösterdiğini belirtti. Schiff ayrıca, Altının 2011 zirvesinden sadece %13 aşağıda olmasına rağmen BTC‘nin 2017 zirvesinin %65 altında olduğunu ve altının aksine Bitcoin’in bir daha asla yeni bir zirveye ulaşamayacağını söyledi.

1 Yorum

  1. Belki Bitcoin yeni bir zirveye asla ulaşmayacak ama Peter Schiff in sürekli Bitcoin adına böyle yorum yapması ve sürekli eleştirmesi artık haber değeri taşımıyor. Bu tarz haberleri açtığım da Peter Schiff i görünce okumadan kapatıyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz