Bitcoin Balinaları Tarihin En Agresif Birikim Döngülerinden Birinde

0
418
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Son analitik verileri, Bitcoin cüzdanlarının son altı ayda agresif bir şekilde Bitcoin eklediğini gösteriyor. Popüler zincir üstü veri toplayıcı Santiment’e göre, balinalar lider kripto para birimi Bitcoin’i satın almaya devam ederek zulalarını çılgınca artırdı. Kısa bir süre önce Santiment, Twitter’da küçük ve orta büyüklükteki Bitcoin cüzdanlarının son zamanlarda büyük miktarda BTC satın aldığını paylaşmıştı.

Bu adresler 0,1 Bitcoin ila 100 BTC tutuyor ve son altı ayda, varlıklarının yaklaşık %9’unu zulalarında biriktirdiler. Santiment ekibi, bunun kripto tarihindeki en agresif satın alma döngülerinden biri olduğunu vurguladı. Bir Santiment gönderisine göre, bu balinalar daha önce 2017’deki boğa koşusu sırasında toplu halde Bitcoin biriktirmişlerdi.

BTC yaklaşık 20.000 dolarlık ATH’sine ulaştıktan sonra, zulalarının bir kısmını sattılar. Önde gelen kripto son zamanlarda 20.000 doların altına düştüğü için, bu balinalar onu agresif bir şekilde biriktiriyor. Santiment raporu, bunun gibi büyük yatırımcıların uzun vadede fiyat beklentilerinde genellikle haklı oldukları, ancak piyasadaki kısa vadeli dalgalanmaları tahmin etmekte başarısız oldukları sonucuna varıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz