Bitcoin Adreslerinin Yüzde 97’si Kârda

0
103
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) fiyatlarının hızla arttığı bir dönemde, zincirdeki adresleri inanılmaz bir kârlılık gösteriyor. Aynı zamanda uzun vadeli BTC sahiplerinin davranışları da izleyicilere karışık sinyaller gönderiyor.

Bitcoin (BTC) yaklaşık 64.000 dolar seviyesinde yeni bir yerel zirve belirlerken, zincir üstü adreslerinin %97’sinden fazlası şu anda karlı. Önde gelen blockchain veri sağlayıcısı IntoTheBlock, en son On-Chain Insights: Bitcoin Dynamics Supply vs Demand raporunda bunun Kasım 2021’den bu yana en yüksek karlılık seviyesi olduğunu söylüyor.

Analistler, en son bu kadar önemli oranda kârlı adres kaydedildiğinde Bitcoin fiyatının 69.000 dolar civarında olduğunu ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştığını ekledi. Hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) komisyonlarda dramatik bir artışa tanık oldu. Son günlerde Bitcoin ve Ethereum’un işlem ücretleri sırasıyla %20,86 ve %43,56 arttı.

Ayrıca hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) sahipleri varlıklarını agresif bir şekilde merkezi borsalardan çekiyor. Geçen hafta 1,7 milyar doların üzerinde BTC ve ETH CEX’lerden ayrıldı ve bu da boğalar için iyimser bir sinyal olarak yorumlanabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz