Bitcoin 67 Bin Dolara Doğru Yaklaştı

0
67
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto piyasaları Pazartesi günü daha da yükseldi ve Bitcoin (BTC) daha derin bir düzeltmeye ilişkin korkuların azalmasıyla 67.000 dolara yaklaştı. Hafta sonu arz miktarını yarıya indiren Bitcoin, son 24 saatte %3’ün üzerinde artış göstererek yakın zamanda 66.500 dolardan el değiştirdi. Ethereum (ETH) 3.200 dolar civarında sabit kaldı ancak aynı dönemdeki %1,5’lik artışın gerisinde kaldı.

Halka açık madenciler Riot Platforms (RIOT) ve Hut 8 (HUT) %15-20 oranında değer kazanırken, Marathon Digital (MARA), madenciler için önemi giderek artan bir gelir kaynağı olan işlem çılgınlığının ücretlerde artışa neden olmasının ardından gün içinde %6 artış gösterdi.

10x Research’ün kurucusu Markus Thielen Perşembe günü Bitcoin’in yarıya indirilmesinin “yükselen bir olay olmadığını” söyledi ve kartlarda potansiyel olarak daha derin bir düzeltme ile önümüzdeki birkaç ay için piyasa zayıflığı konusunda uyardı. Bunun temel sebebinin, madencilerin gelir kesintisi yaşadıktan sonra operasyonlarını istikrarlı tutmak için 5 milyar dolar değerindeki BTC stoklarını boşaltmaları olabileceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz