Bitcoin 6.800 Dolara Değdi; Yükseliş Devam Edecek mi?

0
1220

Bitcoin fiyatları yine oldukça hareketli günlerden geçiyor. Geçtiğimiz cuma günü yaptığı sert düşüşle beraber 3.700 dolar seviyelerine kadar düşüş yapan fiyatlarda bu sefer de sert bir yukarı yönlü harekete şahit olmaktayız.

Dünkü analizimizde Bitcoin (BTC) için 5.800 dolar seviyesinin kırılması halinde yukarı yönlü hareketin sertleşeceğini söylemiştik. Bitcoin hem bu seviyeyi hem de girdiği sıkışan üçgen formasyonunu yukarı yönlü kırarak 6.800 dolara varan bir yükseliş gerçekleştirdi. Dünkü yazımızda da belirttiğimiz üzere artık Bitcoin fiyatları bu noktadan sonra önündeki ilk hareketli ortalama olan 20 günlük ortalamayla buluşmak isteyecektir. O ortalama da şu an itibariyle 7.150 dolar seviyesinden geçmekte. 6.800 dolar seviyesinin kırılması durumunda ilk hedef burası olacaktır denilebilir.

Bütün bu seviyelerin aşılması durumunda ise Bitcoin için asıl önemli direnç 8.000 dolar seviyesi olacaktır. Hatırlanacağı üzere fiyatlar tam olarak bu seviye üzerinden kırılım yaşamış ve 3.700 dolarlara varan düşüş yaşanmıştı. Bitcoin 8.000 dolar seviyesini yukarı yönlü kırarsa geniş bir çanak oluşumunu tamamlamış olacak.

Bu akşam 20:30’da Kripto Teknik Youtube kanalında fiyatlarla alakalı canlı yayın yapılacaktır.
[cryptocurrency_widget type=”comparison” template=”color-background” color=”yellow” assets=”BTC~USD,ETH~USD,XRP~USD” fields=”asset,change_abs_24h,change_pct_24h,total_volume_24h_to,supply,market_cap,last_market,chart” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash” markups=”{name},{name},{name},{name}” urls=”/crypto/{symbol_from}/{symbol_to},/crypto/{symbol_from}/{symbol_to},/crypto/{symbol_from}/{symbol_to},/crypto/{symbol_from}/{symbol_to}” period=”24h”]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz