Bitcoin Yeniden 40 Bin Doları Aştı

0
400

Piyasanın en sert düşüşlerinden birinin ardından Bitcoin, 40 bin doların üzerine yükselmeyi başardı. CoinGecko’nun verilerine göre dün lider kripto para birimi Bitcoin ciddi bir düşüş kaydetti ve 30.415 dolara kadar düştü. Altcoinlerin büyük çoğunluğu da trendi takip etti. Ancak sadece bir gün sonra Bitcoin yeniden 41 bin doların üzerine yükseldi ve şimdiden birçok kripto para birimi yeşil renge dönmeye başladı.

Kara Perşembe gününde yaşanan düşüşe benzer bir çöküş yaşanmasına rağmen birçok kripto para uzmanı Bitcoin’in volatil bir varlık olduğunu ve bu düşüşün normal olduğunu paylaştı. Castle Island Ventures’ın kurucu ortağı ve Coin Metrics’in kurucu ortağı Nic Carter, Bitcoin’in volatilitesinin gelecekteki benimseme eğilimlerini yansıtan “varlık sınıfının endemik bir özelliği” olarak nitelendirdi.

CoinCorner’ın CEO’su Danny Scott, Bitcoin’de temellerin değişmediğini belirtti. Ayrıca CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirörs, son çöküşün uzun vadeli olumlu bir gelişme olabileceğini söyledi. Demirörs, CNBC’ye verdiği demeçte, düzeltmenin “sağlıklı” olduğunu ve “kriptoda geri çekilmenin normal olduğunu” dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz