Bitcoin 38 Bin Dolara Geriledi

0
354
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

CoinMarketCap’e göre, Bitcoin Coinbase’de gün içi en düşük 37.215 dolara düştükten sonra şu anda 38.500 dolar civarında işlem görüyor. Altcoinlerin çoğunluğunun yanı sıra Ethereum, şimdilerde bir toparlanma kaydetti. Terra (LUNA) ve Shiba Inu (SHIB) ilk 20’den daha iyi performans gösterdi. IntoTheBlock’a göre Bitcoin uzun vadeli sahipleri, olumlu bir işaret olmaya devam eden son düşüşten etkilenmedi. Kısa vadeli yatırımcılar ise BTC volatilitesinin birincil kaynağı olmaya devam ediyor.

On-chain analitik firmasına göre, kısa vadeli traderlar veya bir aydan daha kısa bir süredir BTC tutan adreslerin elindeki bakiye, fiyat aktivitesiyle neredeyse aynı doğrultuda hareket ediyor. Bu adresler, son yedi gün içinde varlıklarını %8,7 oranında azaltarak 1,55 milyon BTC’ye ulaştı. CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin’in fiyatı son yedi gün içinde %11,59 düştü.

IntoTheBlock’a göre Bitcoin sahiplerinin çoğunluğu uzun vadeli yatırımcılardır ve %57’si bir yıldan uzun süredir elindedir. Sadece %7’si tokenlerini bir aydan daha kısa bir süre elinde tutarken, %36’sı bir yıldan fazla bir süre elinde tutmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz