Bitcoin 30.000 Dolara Doğru Yükseliyor

0
321
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kripto para sektöründeki sayısız gerilemeye rağmen, Bitcoin yükselmeye devam etti, 29.170 dolar ile zirveye ulaştı ve %72’lik bir sıçrama ile iki yılın en güçlü çeyreğini kaydetti. Kripto para birimi, 2023’ün başından bu yana sırasıyla %15 ve %7 getiri sağlayan Nasdaq ve altından daha iyi performans gösterdi. Şimdilerde lider kripto para birimi 28.9000 seviyesine düşse bile hala yeşil seviyede işlem görüyor.

Bu etkileyici büyüme, borsalara ve bireylere karşı düzenleyici davalar, bankacılık krizi ve piyasaya yeni kurumsal paranın girmemesi dahil olmak üzere kripto para birimi sektöründeki bir dizi gerilemeye rağmen gerçekleşti. Bu nedenle, bazıları bu zorlukların ortasında Bitcoin’in fiyatındaki artışı şaşırtıcı buldu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, CEO’su Changpeng Zhao ile birlikte kısa süre önce Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından başlatılan bir davayla sarsıldı. Ayrıca kripto borsası Beaxy, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir davanın ardından borsasını kapattı. Düzenleyici kurum borsanın kurucusunu müşteri fonlarını kötüye kullanmakla suçladı. Bu olumsuz manşetlere rağmen, Bitcoin’in fiyatı şüphecileri şaşırtarak ve beklentilere meydan okuyarak yükselmeye devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz