Bitcoin 3 Yıl İçinde En Büyük Aylık Kazanca Doğru İlerliyor

0
98
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin, Şubat ayını Aralık 2020’den bu yana en büyük aylık yükselişi olan %44’lük bir kazançla kapatmaya hazırlanıyor. Galaxy’den Alex Thorn, ABD’de listelenen spot bitcoin ETF’leri aracılığıyla Bitcoin talebinin, satış yapmak istemeyen uzun vadeli sahiplerinin hakim olduğu kısıtlı arzla karşılandığını söyledi.

Analistler, Bitcoin (BTC) Aralık 2020’den bu yana en güçlü ayını tamamlama yolunda ilerliyor. Analistler, fiyatlar tüm zamanların rekorlarına yakın seyrederken bile bu boğa piyasasının zirveye yakın olmadığını söyledi.

Piyasa değerine göre en büyük kripto varlık, Şubat ayında şaşırtıcı bir şekilde %44 artış göstererek yıllardır ilk kez 50.000 ve 60.000 doları aştı ve Çarşamba günü 64.000 doların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yükseliş, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) Ocak ayının sonlarında ABD’de piyasaya sürülmesinin ardından 40.000 doların altına gerilemenin ardından gerçekleşti.

Bitcoin’in şimdiye kadarki en yüksek ay sonu fiyatına ulaşma şansı var. Bunu yapabilmek için UTC gece yarısına kadar, önceki piyasa döngüsünün zirvesine yakın olan Ekim 2021 kapanış fiyatı olan 61.357 doları aşması gerekiyor. Yazının yazıldığı sırada BTC 61.200 dolardan el değiştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz