Bitcoin 22.000 Dolara Yükseldi

0
327
Bitcoin
Bitcoin

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Pazartesi günü 22.000 doları aştı. Bazı kazançları ayırmadan önce Bitstamp borsasında gün içi en yüksek 22.350 dolara ulaştı. Ancak Bitcoin’in hakimiyeti, son zamanlardaki fiyat toparlanmasına rağmen, Ethereum Merge güncellemesi sebebiyle spot ışığını kaybetti.

Bitcoin fiyatı, geçen hafta Haziran ortasından bu yana en iyi kripto paranın en düşük seviyeye düşmesinin ardından etkileyici bir geri dönüş gerçekleştirmeyi başardı.  En büyük kripto para birimi şimdi son yedi gün içinde yaklaşık %9 arttı. Yahoo Finance analisti Jared Blikre kısa süre önce 30.000 dolar ve 40.000 doların en büyük kripto para birimi için bir sonraki yukarı yönlü hedefler olabileceğini belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in 22 bin dolara yükselmesine rağmen, Bitcoin pazar payını artırmak için mücadele ediyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, hakimiyeti son zamanlarda %39’un altına düştü. Ethereum, geçtiğimiz ay Bitcoin’den çok daha iyi performans gösterdi. ETH/BTC çifti bu ayın başlarında 2022’nin en yüksek seviyesine ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz