Bitcoin, 2024 İçin 150 Bin Doları Hedefliyor

0
100
Bitcoin
Bitcoin

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, kısa süreliğine tüm zamanların en yüksek seviyelerine dokunduktan sonra Salı günü %7’nin üzerinde düşüş yaşadı ve bu durum piyasa genelinde satışlara ve volatilitenin ortasında 1 milyar dolardan fazla tasfiyeye neden oldu.

Bazı gözlemciler, satış baskısının muhtemelen tarihi yüksek seviyelerde kar elde edilmesinden ve madencilerin Bitcoin varlıklarının bir kısmını elden çıkarmasından kaynaklandığını söyledi. Veriler, spot bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) girişlerin güçlü kaldığını ve BlackRock’un Salı günü 760 milyon doların üzerinde biriktiğini gösteriyor.
Bu arada bazı piyasa analistleri, madencilik ödüllerini yarı yarıya azaltan Nisan ayında beklenen yarılanma olayı yaklaşırken Bitcoin için yüksek fiyat hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

Bitcoin ödül uygulaması Lolli’nin CEO’su Alex Adelman, “Bitcoin ETF’lerinden gelen talep, günlük ortalama 500 milyon dolarlık giriş ile yeni üretimi geride bırakırken, Bitcoin’in devam eden yükselişinin sürdüğünü görebiliriz.” diye ekledi.

“Yarılanmanın ardından artan kıtlık ve perakende ve kurumsal yatırımcılardan gelen güçlü talep, Bitcoin fiyatını muhtemelen daha da yükseltecek. Yarılanmayı takip eden tarihsel eğilimlere göre Bitcoin fiyatı gelecek yıl 150.000 doların üzerine çıkabilir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz