Bitcoin 2019 Yılına Kıyasla Daha Sürdürülebilir Bir Yükseliş Eğiliminde

0
276

Yeni bir rapora göre, Bitcoin (BTC) fiyatı geçtiğimiz seneye kıyasla daha sürdürülebilir bir yükseliş eğiliminin içinde. Delphi Digital tarafından yayınlanan son Bitcoin raporunda, 2020 yılında Bitcoin yatırmcılarının geçtiğimiz seneye kıyasla daha uzun süre cüzdanlarında Bitcoin tuttukları ortaya çıktı.

Raporu derleyen üç araştırmacıya göre, geçen ay 12.500 dolara ulaşan Bitcoin’in 2019’da 13.800 dolara çıkmasıyla çok az ortak yanı var. Bunun en önemli nedeni ise o dönemde döviz bakiyeleri yükselirken, bu yıl fiyat artışlarına rağmen düşmeye devam etti. Bu nedenle yatırımcılar arasında genel satış baskısı çok daha az. Araştırmacılar raporda Bitcoin yatırımcılarının daha uzun süre hesapların BTC tuttuklarına dikkat çekti ve bunun 2019 yılına kıyasla BTC için daha sürdürülebilir bir yükseliş hareketi olduğunu belirtti.

Bu arada kısa süre önce yayınladığımız haberden de hatırlayacağınız üzere Huobi borsası da düzenlediği anketinde, katılımcıların yarısından fazlasının yatırımlarını uzun süre bekletmeyi tercih ettiğini ortaya çıkarmıştı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz