Bitcoin 200 Günlük Hareketli Ortalamasını da Kırdı; Peki Şimdi Ne Olacak?

0
1142

Yeni haftaya yükselişle başlayan Bitcoin dün gece yaptığı kapatmayla beraber 200 günlük hareketli ortalamasını da kırmış oldu. Peki şimdi teknik olarak hangi seviyeler beklenmeli; Bitcoin nasıl bir yol izleyecek?

Teknik olarak baktığımızda artık bütün hareketli ortalamalarını aşağısına almış bir varlıktan bahsediyoruz. Bu durum artık Bitcoin için net bir şekilde trend dönüş sinyali olarak yorumlanabilir. Yukarı yönlü Bitcoin için ilk hedef şu tabloda 10.000 dolar seviyesidir. 200 MA’nın aşağısına fiyatlar sarkmadığı sürece kısa süre içersinde Bitcoin’de 10.000 dolar atağı görmemiz oldukça muhtemel. 10.000’ın kırılması durumunda ise Bitcoin’de oluşan fincan kulp formasyonunun yapısına bakmamız gerekecek. Bitcoin’de şu an net bir şekilde fincan kulp formasyonu oluşmuş durumda. Bu formasyonun yapısı gereği çanağın derinliğini esas aldığımızda yükselişin 12 bin dolarlara varması oldukça muhtemel.

Haftalık grafikte de baktığımızda Bitcoin’de hava oldukça olumlu gözüküyor. Geçen hafta söylediğimiz MACD’nin haftalık al sinyali verme durumu eğer Bitcoin’de ciddi bir geri çekilme olmazsa bu Pazar günü yaşanabilir.

Bu durumda Bitcoin’le alakalı aşağı yönlü takip edilmesi gereken en önemli seviye 8.900 dolar seviyesi olmalı. Bunun altında herhangi bir sarkma yapması durumunda geri çekilmeler yaşanabilir ancak bu fiyatın üzerinde kaldığımız sürece Bitcoin’deki yükseliş baskısı devam edecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz