Bitcoin 20 Bin Dolara Doğru İlerliyor Mu ?

0
236

Son haftalarda önemli bir yükseliş kaydeden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 16 bin doların üzerine yükseldi. Bu nedenle birçok Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesine doğru ilerlediğini düşünüyor.

Kripto varlık analisti Josh Rager, Bitcoin’in 2017’nin sonları ile 2018’in başlarındaki bir günlük grafiği ile BTC’nin son birkaç haftadaki günlük grafiğini paylaştı ve bu iki grafiği kıyasladı. Soldaki grafikte analist 2017 yılındaki rallide Bitcoin’in 16.173, 16.600 ve 17.150 dolar seviyeleri ile etkileşime girdiğini belirtti. Bununla birlikte analist sağdaki grafikte Bitcoin’in bu önemli teknik seviyelere yaklaştığına dikkat çekti. Rager, bu seviyelerin ardından Bitcoin’in 19 bin doların üzerine yükseleceğini belirtti.

Gemini kripto para borsasının kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Bitcoin’in 2020 bitmeden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını tahmin etti. Ayrıca Winklevoss, Bitcoin fiyatının bir ayda 10 bin dolardan 14 bin dolara yükseldiğine dikkat çekti ve aslında Bitcoin’in henüz gerçek bir patlama yaşamadığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz