Birçok Analist XRP’nin 0.24 Doları Hedeflediğini Düşünüyor

0
257

15 Şubat’ta 0.33 seviyesine yükselen en popüler kripto para birimi olan XRP Kara Perşembe olarak anılan 12 Mart günü 0.13 dolara kadar düştü. Şimdi ise bu düşüşün üzerinden bir aydan uzun süre geçti ve XRP kaybettiklerini yavaş yavaş geri kazandı. 0.19 seviyesinden işlem gören XRP’nin ise yükselmesi düşünülüyor. TradingView’den bazı trader’lar Ripple’ın kripto para sı XRP’nin yükselerek 0.23- 0.24 dolar seviyelerine ulaşmasını bekliyorlar. Trader “mr_kosovskiy“, XRP tahminini TradingView’da paylaştı. Analist XRP’den yukarı doğru hareket beklediğini belirtti.

Bununla birlikte bir diğer TradingView analisti olan ‘dejaughanhibbert‘ da benzer bir açıklama yaptı. Analist XRP’nin yükseliş eğiliminde olduğuna ve desteği yeniden test ettiğine inanıyor. Tahminine göre, XRP 0.2448 dolara doğru ilerliyor.

Ayrıca bugün XRPL Monitor 58.2 milyon XRP’nin anonim cüzdanlar ve kripto borsaları tarafından transfer edildiğini bildirdi. 43.2 milyon XRP’si Güney Koreli Bithumb borsasına geri kalanı ise anonim kripto para cüzdanları arasında işlem gördü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz