Bir Başka Kripto Para Borsası Daha FTX Tokenini Delist Etti

0
296
FTT Token
FTT Token

Wu Blockchain tarafından bildirildiği üzere, Hong Kong merkezli kripto borsası BitCoke’da endişe verici bir drama yaşanıyor. Sorun, kullanıcıları para çekme konusunda zorluk yaşadıklarını bildirdiğinde başladı. BitCoke, finanstan sorumlu kişinin bir soruşturmada kamu güvenliği ile işbirliği yaptığını ve özel anahtar yetkilendirmesini sağlayamadığını belirten bir duyuru yayınladı. Daha sonra borsa FTT para çekme işlemlerini askıya aldı.

BitCoke takas davası, bu yıl Mayıs ayında stratejik bir özel turda 20 milyon dolar topladığını açıkladığı için şaşırtıcı. Finansman anlaşmasına, Redline DAO, Krypital, LD Capital, Hotbit ve diğerleri gibi diğer önemli kurumları da içeren Huobi borsası tarafından yönetilen bir grup yatırımcı ile ulaşıldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen FTX borsasının çöküşü kripto para sektörünü derinden sarstı. FTX bu haftanın başlarında para çekme işlemlerini durdurdu, ancak Türkiye, Japonya ve Bahamalar gibi ülkelerdeki bazı müşteriler Cuma günü hala para çekebildi. Perşembe günü, FTX ABD yan kuruluşu, kullanıcıları yakında ticareti askıya alabileceğini bildirdi, ancak para çekme işlemlerinin etkilenmeyeceğini söyledi. Önde gelen kripto para borsası Binance, kullanıcıları korumak için FTT çiftlerini listeden çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz