Bir Balina 50 Milyar SHIB Satın Aldı

0
298
Shiba Inu
Shiba Inu

Bir SHIB balinası büyük miktarda Shiba Inu satın aldı ve ve bu sayede meme tokeni yatırımını 4.4 trilyon SHIB’nin üzerine çıkardı.

WhaleStats kripto takipçisi, iki saatten biraz daha uzun bir süre önce büyük bir Ethereum balinasının 49.65 milyar Shiba Inu satın aldığını bildirdi. Yaklaşık iki buçuk saat önce, 1.094.317 dolar değerinde toplam 49.651.432.412 SHIB satın aldı. Etherscan’dan gelen ek veriler, bu ETH token yatırımcısının iki haftadan daha uzun bir süre önce benzer miktarda SHIB satın aldığını gösterdi. Şimdiler bu balinanın toplamda 4.4 trilyon SHIB tokeni bulunuyor. 6 Mart’ta anonim bir Ethereum balinası yaklaşık 1 milyon dolar değerinde yaklaşık 42 milyar SHIB satın aldı.

Dört gün önce, AMC sinema salonları zincirinin başkanı Adam Aron, Twitter’da kullanıcılardan aylarca bekledikten sonra, zincirinin nihayet BitPay kripto ödeme hizmeti aracılığıyla Dogecoin ve Shiba Inu meme tokenlerini kabul etmeye başladığını duyurdu. Topluluk bunun Shiba Inu’nun benimsenmesinde önemli bir kilometre taşı olduğunu düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz