Binance’den Yeni Bomba; Visa Altyapısıyla Binance Card!

0
1038

Popüler kripto para borsası Binance yeni özelliğini bu akşam duyurdu.  Binance Card; Visa altyapısı ile dünyanın her yerinde geçebilecek ve cüzdanınızdaki kripto paraları herhangi bir ödeme de kullanabileceğiniz kredi kartı olacak.

Kullanıcıları Binance Card ile normal bir bankamatik kartının yaptığı her şeyi yapabilecekler. Binance Card Uygulaması aracılığıyla kartını Bitcoin veya BNB şeklinde para ile dolduran kullanıcılar direkt olarak kartı kullanmaya başlayabilecekler. Her ödeme yapıldığında tüm masrafları bakiyeden otomatik olarak düşecek. Binance Kartın önemli yanı Visa tarafından destekleniyor olması ve 200 ülkede, çevrimdışı ve çevrimiçi 46 milyondan fazla satıcı tarafından kabul edilebilecek olması. Bu da kripto ile alışverişi her zamankinden daha kolay hale getirecek bir adım olacak.

Başvuruları Binance websitesinden yapılacak olan Binance Card için sipariş ücreti bir kereye mahsus 15 dolar olacak. Bunun dışında herhangi bir aylık veya yıllık ücret olmayacak.

Binance borsasına kart başvurusu yapmak ve tüm işlemlerinizden ömür boyu %20 komisyon indirimi kazanmak için buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz