Binance Yeni Bir Shiba Inu Ticaret Çifti Listeledi

0
250
Shiba Inu
Shiba Inu

Binance yeni bir SHIB ticaret çifti ekledi. Kripto borsası Binance, yeni bir SHIB ticaret çifti olan SHIB/GBP’yi ekledi. Kripto traderları artık her iki varlığın birbirine karşı çekilmesiyle elde edilen ortalama geri dönüş ticaretinden yararlanabilir.

Binance ilk olarak Mayıs 2021’de Shiba Inu’yu listeledi ve meme kripto para birimini benimseyen ilk büyük kripto borsalarından biri olarak tarihe geçti. Şirketin ABD merkezli yan kuruluşu Binance.US, geçen yıl Eylül ayında SHIB ticaretini başlattı. Şubat 2022’de kripto para devinin gözetim kolu olan Binance Custody, Shiba Inu’ya ve diğer bazı kripto varlıklarına destek ekledi. Platformunda SHIB ticaretini teşvik etmek için, en iyi kripto para borsası Binance, yeni kullanıcılara SHIB’de 100.000 doların üzerinde bir hediye verdi.

Shiba Inu, 2021’den bu yana Gemini, Kraken ve Coinbase gibi birçok büyük borsada başlatılan sayısız liste gördü. Nisan ayında, Robinhood, Shiba Inu yatırımcılarının talebi üzerine Shiba Inu’yu listeledi. Listeleme için SHIB destekçileri change.org dilekçesinde yaklaşık 600.000 imza topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz