Binance, Telegram Open Network’ü (TON) Listeliyor

0
104
Binance
Binance

Binance Futures, 50 katına kadar kaldıraçla TON Sürekli Sözleşmesinin lansmanını duyurdu ve bu, TON tokeninin fiyatında %10’luk bir artışla ilgi odağı olmasını sağladı. Mesajlaşma devi Telegram tarafından geliştirilen katman 1 blockchaini TON, Telegram’ın kurucusu Pavel Durov’un öncülük ettiği son gelişmelere atfedilen önemli bir değer artışı yaşıyor.

Telegram kanal sahiplerinin yakında içerikleri için mali ödüller alabileceklerinin duyurulması, varlığın değerini büyük ölçüde artırdı. Telegram’daki yayın kanallarının ayda bir trilyon görüntüleme elde ettiği ve bunların yalnızca onda birinin şu anda para kazandığı göz önüne alındığında, Telegram Reklam Platformunun yaklaşan genişlemesi, içerik oluşturucu gelirinde devrim yaratacak gibi görünüyor. Mart ayından itibaren neredeyse yüze yakın yeni ülkedeki kanal sahipleri, kanallarında gösterilen reklamlardan elde edilen gelirin %50’sini alacak.

Hızlı ve güvenli reklam ödemelerini kolaylaştırmak için bu işlemlerde yalnızca TON blok zinciri kullanılacak ve yaratıcıların Toncoin kazançlarını nakde çevirebilecekleri veya kanallarını geliştirmek için yeniden yatırım yapabilecekleri, kendi kendini güçlendiren bir ekonomik döngü oluşturulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz