Binance Tayland Kripto Borsası Ticarete Açıldı

0
135
Binance
Binance

Gulf Energy Development’ın bir yan kuruluşu olan Binance ve Gulf Innova, ortak girişim kripto borsası Binance Tayland’ın artık ticarete açık olduğunu söyledi.

“Yerel platformumuzun Tayland’daki genel kamuoyuna lansmanını nihayet duyurmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Gulf Binance CEO’su Nirun Fuwattananukul, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl boyunca Taylandlı düzenleyicilerle yakın işbirliği içinde çalışarak ayrıntılı planlamaya büyük çaba harcadık” dedi.

Binance TH, yaptığı bir açıklamada, Binance TH’nin alım satım çiftleriyle dijital varlık takası hizmetleri sunduğunu ve Tayland’daki yerel bankalarla entegre olduğunu, aynı zamanda Tayland SEC’in denetimi altında aracılık hizmetleri için Binance Kazakistan ile ortaklık yaptığını söyledi.

“Binance TH’nin Tayland’daki ortak girişimimiz tarafından Tayland’da halka yönelik olarak tam olarak işletilmesiyle güvenlik, şeffaflık ve hizmet kalitesine olan sarsılmaz bağlılığımızı sürdüreceğiz. Binance CEO’su Richard Teng, bir açıklamada şunları ekledi: “Blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar, finansal katılımı sağlama gücünü taşıyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz