Binance Super Bowl Reklamları Hakkında Uyardı

0
344
Binance
Binance

FTX ve Crypto.com’un sahip olduğu gibi bir Super Bowl reklamı satın almak yerine Binance, bir NBA yıldızı aracılığıyla insanlara bu reklamlara dikkat etmemelerini söyledi. Her yıl ABD’de en çok izlenen televizyon programı olan Super Bowl, bu sene 13 Şubat’ta gerçekleşecek. Büyük kripto ara borsaları Crypto.com ve FTX, bu etkinlik için ünlü sponsorları sıraladı ve oyun sırasında reklam süresi için milyonlar harcadı. Ancak Binance borsası bunun dışında kaldı.

Binance resmi hesabından NBA oyuncusu Jimmy Butler’ın bir videosunu yayınladı ve Butler videoda “13 Şubat’ta en büyük isimlerden bazılarının size kriptoya girmenizi söylediğini duyacaksınız. Ama sizi veya mali durumunuzu tanımıyorlar. Sadece siz biliyorsunuz. Binance ve ben size şunu söylemek için buradayız: Kendinize güvenin ve elbette kendi araştırmanızı yapın.” dedi. Binance geçtiğimiz yıl rakip borsaların aksine çoğunlukla sporcu ve ünlü destek modelini benimsemekten kaçındı.

En son rakamlar itibarıyla Binance, hacim, likidite, siber güvenlik önlemleri ve boyutu içeren güven puanına göre sıralanmış CoinMarketCap’teki ilk beş borsa arasındaki spot ticaret hacminin %62’sini kontrol ediyor. ABD merkezli Coinbase’in düzenleyici sorunlar nedeniyle şimdiye kadar kapatıldığı türev alım satımı üzerindeki etkisi neredeyse aynı derecede güçlü; günlük işlem hacminin %58’ini kontrol eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz