Binance, SEC Davasında Ripple’ın Yanında Yer Alıyor

0
274

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Sec’i suçladı ve blockchain devi Ripple’ın yanında olduğunu gösterdi. SEC ile büyük kripto borsası Binance arasında devam eden davayı çevreleyen yakın tarihli bir gelişmede, sanıkları temsil eden hukuk ekibi, düzenleyiciyi etik olmayan davranışlarda bulunmakla suçlayarak agresif bir tavır aldı. Bu hareket, Binance’i şu anda SEC ile yasal bir savaşa girmiş olan bir başka önde gelen kripto şirketi olan Ripple ile aynı hizaya getirdi.

Halk arasında MetaLawMan olarak bilinen avukat ve hukuk uzmanı James Murphy’ye göre Binance’in avukatları tarafından sunulan son önerge, davada önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Borsa, düzenleyicinin, özellikle Binance ABD’nin müşterilerine zarar vermeyi ve potansiyel olarak jüri havuzunu etkilemeyi amaçlayan mahkeme salonu dışında yanlış beyanlarda bulunarak mahkeme kurallarını ihlal ettiğini iddia ediyor.

Hukuk uzmanı, SEC’in Binance’in iddialarına tıpkı devam eden Ripple davasında olduğu gibi eşit güçle yanıt vereceğini tahmin ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz