Binance İşlem Hacimleri Mart Ayında 1.12 Trilyon Dolara Ulaştı

0
83
Binance
Binance

CCData’nın yeni bir raporuna göre Binance borsasının spot işlem hacmi, art arda yedi ay süren yükselişin ardından Mayıs 2021’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Kripto para analiz platformu CCData’nın 5 Nisan tarihli raporuna göre Binance’in spot ticaret hacmi Mart ayında %121 artışla 1,12 trilyon dolara yükseldi. Raporda, borsanın toplam pazar payının da Mart ayında %1,04 artarak %44,1’e yükseldiği belirtildi.

CCData, Binance’in Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı ile olan davasını çözümledikten ve 4,3 milyar dolarlık uzlaşma para cezası ödedikten sonra toparlandığını vurguluyor. Bu, %89,7 artışla 2,91 trilyon dolara ulaşan ve aynı zamanda Mayıs 2021’den bu yana en yüksek seviyelerine ulaşan türev işlem hacimlerinde de kanıtlanıyor.

CCData analistleri ayrıca Binance’in spot piyasalarda en büyük kazancı elde ettiğini ve pazar hakimiyetini Şubat ayına göre %2,3 artırdığını belirtti. Borsa aynı zamanda yılbaşından bu yana en büyük kazancı elde etti ve şu anda CEX’lerdeki spot işlem hacimlerinin %38,0’ını oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz