Binance İşini Çeşitlendirmeyi Hedefliyor

0
380
Binance
Binance

“CZ” Zhao Financial Times ile yaptığı röportajda, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in dijital varlıkların cazibesini genişletmenin bir yolu olarak kripto dışı sektörlerde daha fazla şirket satın almayı planladığını söyledi.

CEO Changpeng Zhao medya kuruluşuna Cayman Adaları merkezli borsanın çeşitli ekonomik sektörleri kriptoya daha fazla entegre edecek anlaşmalar seçeceğini söyledi. Zhao, “Her ekonomik sektörde bir veya iki hedef belirleyip bu hedeflere yatırım yapmak ve bunları kriptoya getirmeye çalışmak istiyoruz” dedi. Şirket, kârlılığının kabaca %90’ından sorumlu olan ticaret ücretlerine büyük ölçüde güvenmeye devam ediyor.

Borsanın işlem hacmi Şubat ayında %15 düştü ve bu, kalıcı düşüş hissiyatının ortasında endişe verici bir işaret. Binance’in bahislerini nereye koyacağı belli olmasa da Zhao, oyun ve e-ticaret gibi sektörleri hedefleyeceklerini iddia ediyor.

Geçen Ekim ayında Binance, çok sayıda ülkeden düzenleyicilerin borsa hakkında uyarılar yayınlamasıyla küresel bir düzenleyici saldırının hedefi haline geldi. Binance, uyumluluğa yönelik proaktif bir duruş benimseyerek saldırıdan başarıyla kurtuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz